Over ons

De mensen achter isditwelgezond.nl

De website is opgericht door het TEAM van ISDITWELGEZOND. Het doel van deze website is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een optimale gezondheid. Daarom is deze website bedoeld als informatiebron, waarop dagelijks nieuwe updates komen te staan gericht op het krijgen van een optimale gezondheid.

Miljoenen mensen in Nederland zoeken dagelijks op het internet naar manieren om de gezondheid te verbeteren. Op deze website zal je informatie, tips en vinden waarmee jij aan de slag kunt gaan om een optimale gezondheid te ontwikkelen.

Maar houdt u in gedachten dat een ‘gezond’ product bestaat niet: geen enkel product zorgt op zichzelf voor gezondheid. Wel kan een product bijdragen aan een gezonde levensstijl, naast bijvoorbeeld voldoende beweging en rust. Sommige producten passen beter in een gezonde levensstijl dan andere.

Dagelijks komen op deze website duizenden mensen die allemaal informatie en hulp zoeken om de gezondheid te verbeteren en op zoek zijn naar een systeem om zelfs in het drukste leven nog een goede gezondheid te ontwikkelen.

Met een gezonde groet,

TEAM ISDITWELGEZOND